Kim Jong Un a asistat la testarea unui "lansator multiplu de rachete de calibru foarte mare"

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a asistat marţi la testarea unui "lansator multiplu de rachete de calibru foarte mare", a transmis agenţia oficială de presă de la Phenian, KCNA, potrivit presei internaţionale.

1061 afișări
Imaginea articolului Kim Jong Un a asistat la testarea unui "lansator multiplu de rachete de calibru foarte mare"

Kim Jong Un a asistat la testarea unui "lansator multiplu de rachete de calibru foarte mare"

Potrivit KCNA, liderul nord-coreean "a dat instrucţiuni pentru testarea, din nou, a lansatorului multiplu de rachete de calibru foarte mare", relatează agenţiile de ştiri Yonhap şi Tass.

Kim Jong Un a afirmat că testul a oferit oportunitatea de a testa modul de operare, caracteristicile traiectoriei şi precizia sistemului.

Coreea de Nord a lansat marţi dimineaţă două proiectile neidentificate din provincia Pyongan de Sud, a informat armata sud-coreeană.

Ultimul test a fost efectuat la scurt timp după ce Coreea de Nord a semnalat că este dispusă să reia discuţiile cu Statele Unite pe tema programului nucleare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici