VIDEO  Kim Jong Un, călare pe situaţie. Cum apare liderul nord-coreean într-un documentar de propagandă

O plimbare pe un cal alb, pe plajă, în timp ce soarele apune la orizont: cu această imagine a lui Kim Jong Un, liderul suprem al Coreei de Nord, a fost lansat documentarul de propagandă „Marele an al victoriei, 2021”, realizat pentru a arăta toate succesele economice şi militare ale regimului comunist de la Phenian.

727 afișări
Imaginea articolului Kim Jong Un, călare pe situaţie. Cum apare liderul nord-coreean într-un documentar de propagandă

Kim Jong Un, călare pe situaţie. Cum apare liderul nord-coreean într-un documentar de propagandă

Videoclipul este însoţit de vocea off a naratorului care enumeră cu entuziasm toate victoriile obţinute de naţiune datorită conducerii lui Kim Jong Un.

De la folosirea dronelor în domeniul agricol, trecând prin emoţia cetăţenilor în ascultarea discursurilor sale, filmul subliniază mai ales succesele militare cu numeroase imagini cu lansări de rachete.

Vrea să atragă atenţia americanilor, cred observatorii internaţionali

În ultima lună, au avut loc 6 teste cu rachete, o modalitate, potrivit observatorilor internaţionali, de a atrage atenţia administraţiei Biden pentru reluarea discuţiilor privind dezarmarea nucleară, în schimbul unei relaxări a sancţiunilor impuse Coreei de Nord.

Filmarea, aşa cum a început, se termină cu călătoria epică a lui Kim Jong Un către orizont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici