Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv pentru noul coronavirus

Kimberly Guilfoyle, iubita fiului cel mai mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr., a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce se afla în Dakota de Sud, scrie ABC News.

1705 afișări
Imaginea articolului Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv pentru noul coronavirus

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv pentru noul coronavirus

Guilfoyle, care este asimptomatică, urma să participa la evenimentul organizat la Muntele Rushmore, acolo unde Donald Trump alături de familia sa celebrează 4 Iulie, dar în urma rezultatului testului şi-a anulat planurile.

Surse citate de presa americană spun că Trump Jr. a avut rezultate negative la testul pentru Covid-19.

Niciunul dintre ei nu a fost în contact direct cu preşedintele şi nu a zburat pe Air Force One spre Dakota de Sud.

"După testarea pozitivă, Kimberly a fost imediat izolată pentru a limita orice expunere. Se simte bine şi va fi testată din nou pentru a se asigura că diagnosticul este corect, deoarece este asimptomatică. Ca măsură de precauţie îşi va anula toate evenimentele viitoare", a declarat Sergio Gor, şeful de personal al echipei de campanie a lui Donald Trump, din care face parte şi Guilfoyle.

"Donald Trump Jr a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a autoizolat şi el şi îşi anulează toate evenimentele publice", a mai transmis Sergio Gor.

Trump Jr., în vârstă de 42 de ani, şi Guilfoyle, 51 de ani, au început să iasă împreună în 2018.

 Este fosta soţie a Guvernatorului Democrat al Californiei, Gavin Newsom.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici