Kirstjen Nielsen critică sistemul din Statele Unite privind imigranţii

Kirstjen Nielsen, secretarul american pentru Securitate Internă, a criticat sistemul american privind imigranţii, cerând o investigaţie în cazul copiilor bolnavi care trec graniţa în SUA, după ce un băieţel din Guatemala a murit în timp ce se afla în custodia autorităţilor americane, relatează Dpa.

259 afișări
Imaginea articolului Kirstjen Nielsen critică sistemul din Statele Unite privind imigranţii

Kirstjen Nielsen critică sistemul din Statele Unite privind imigranţii

"Sistemul nostru a fost împins la limită de cei care vor graniţe deschise", a declarat Nielsen.

Aceasta consideră că sistemul pentru imigranţi este afectat de părinţii care îşi trimit copii singuri dincolo de graniţă şi care nu sunt pedepsiţi că îşi aduc copii "într-o călătorie ilegală".

Felipe Alonzo-Gomez este al doilea copil care a murit luna aceasta în timp ce se afla în custodia autorităţilor americane. Primul copil care a murit este o fetiţă în vârstă de 7 ani.

Cele două decese au cauza îngriorări faţă de politicile Administraţiei Trump pentru imigraţie şi faţă de tratamentul aplicat minorilor care se află în custodia autorităţilor americane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici