Kovesi, acuzată că are mai multe reşedinţe în SUA. Comisia Europeană: Serviciul de Acţiune Externă nu a efectuat nicio investigaţie

Reprezentanţa Comisiei Europene anunţă că Serviciul European de Acţiune Externă nu a efectuat nicio investigaţie care să vizeze rezidenţele Laurei Codruţa Kovesi în SUA, aşa cum a anunţat marţi România Tv.

10957 afișări
Imaginea articolului Kovesi, acuzată că are mai multe reşedinţe în SUA. Comisia Europeană: Serviciul de Acţiune Externă nu a efectuat nicio investigaţie

Comisia Europeană: Nu s-a efectuat o investigaţie care să vizeze rezidenţele Laurei Codruţa Kovesi în SUA

„Serviciul European de Acţiune Externă nu a efectuat nicio investigaţie de acest fel şi nu a ajuns la nicio concluzie în acest sens”, a fost reacţia Comisiei Europene, după materialul publicat de România Tv.

Postul Tv a anunţat marţi că surse de la Bruxelles dezvăluie că Laura Codruţa Kovesi ar avea mai multe rezidenţe în SUA.

„Astfel de verificări sunt făcute de direcţia din cadrul servicului european de acţiune externă, o structură care îmbină informaţiile oferite de servicii din zona civila şi pe cele provenite din direcţia militara”, titra România TV.

Datele apar în ziua în care fostul procuror şef al DNA este audiat la Bruxelles pentru funcţia de procuror şef european.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici