Kremlin: Postările preşedintelui Donald Trump pe Twitter sunt considerate declaraţii oficiale

Postările preşedintelui american Donald Trump pe contul personal de Twitter sunt percepute drept declaraţii oficiale şi citite de către omologul său rus Vladimir Putin, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

424 afișări
Imaginea articolului Kremlin: Postările preşedintelui Donald Trump pe Twitter sunt considerate declaraţii oficiale

Kremlin: Postările preşedintelui Donald Trump pe Twitter sunt considerate declaraţii oficiale

Un utilizator dedicat al reţelei de socializare Twitter, Donald Trump a continuat să folosească platforma online chiar şi după alegerea sa ca preşedinte al SUA.

Dimitri Peskov a afirmat că, deşi nu se simte îndreptăţit să comenteze acţiunile preşedintelui american, "orice este publicat pe contul lui Donald Trump de Twitter este perceput de Moscova ca fiind o declaraţie oficială".

"În mod natural, este raportat lui Putin împreună cu alte informaţii despre declaraţiile oficiale ale oamenilor politici", a adăugat Peskov, menţionând că preşedintele rus nu este un utilizator al reţelei de socializare Twitter.

Activitatea lui Donald Trump pe Twitter a provocat recent controverse. Luna trecută, preşedintele american şi premierul britanic Theresa May au fost implicaţi într-o dispută legată de distribuirea unor videoclipuri cu temă islamofobă.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici