Landul german Bavaria a semnat un precontract pentru cumpărarea vaccinului Sputnik V

  • Landul german Bavaria a semnat un precontract pentru cumpărarea vaccinului Sputnik V
  • Markus Söder: "În cazul în care vaccinul Sputnik va primi autorizaţie în Europa, atunci landul Bavaria va achiziţiona doze suplimentare (...)"
  • Vaccinul rusesc Sputnik V nu este încă autorizat de Agenţia Europeană a Medicamentelor
739 afișări
Imaginea articolului Landul german Bavaria a semnat un precontract pentru cumpărarea vaccinului Sputnik V

Landul german Bavaria a semnat, miercuri, un precontract pentru eventuala achiziţionare a vaccinului rusesc Sputnik V, anunţă premierul regional, Markus Söder, citat de publicaţia Der Spiegel.

Precontractul a fost semnat cu o firmă farmaceutică germană care ar putea produce vaccinul Sputnik.

"În cazul în care vaccinul Sputnik va primi autorizaţie în Europa, atunci landul Bavaria va achiziţiona doze suplimentare - cred că 2,5 milioane de doze - în iulie, pentru a creşte capacitatea de vaccinare în Bavaria", a declarat premierul bavarez, Markus Söder.

Vaccinul rusesc Sputnik V nu este încă autorizat de Agenţia Europeană a Medicamentelor. Dacă va fi autorizat, vaccinul va fi produs, sub licenţă rusească, inclusiv de o companie farmaceutică din orăşelul german Illertissen, situat în landul Bavaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici