Las Vegas: Douăsprezece persoane, intoxicate cu fum în urma unui incendiu

Incendiul declanşat vineri la hotelul-cazino Monte Carlo din Las Vegas nu s-a soldat cu răniţi, însă 12 persoane au primit îngrijiri medicale pentru intoxicare cu fum, au declarat autorităţile americane.

1 afișare
Imaginea articolului Las Vegas: Douăsprezece persoane, intoxicate cu fum în urma unui incendiu

Las Vegas: Douăsprezece persoane, intoxicate cu fum în urma unui incendiu

Incendiul, raportat în jurul orei locale 11.00 (21.00, ora României), a determinat evacuarea personalului şi clienţilor din hotelul de 3.000 de camere, iar flăcările au cuprins rapid părţi ale etajelor superioare, faţadei şi acoperişului, înainte de a fi stinse.

Complexul Monte Carlo, deţinut de MGM Mirage, cel de-al doilea mare operator de cazinouri din lume, a fost evacuat rapid, iar în zonă a fost creat un perimetru de securitate, traficul rutier fiind blocat.

În imaginile transmise de televiziuni puteau fi văzute flăcările care mistuiau faţada imobilului cu 35 de etaje, precum şi norul de fum care s-a ridicat deasupra clădirii.

Incendiul a fost adus sub control şi stins în mare parte după aproximativ o oră, însă autorităţile au anunţat că hotelul şi cazinoul vor rămâne închise până ce vor fi inspectate amănunţit.

Presa locală a relatat că este posibil ca focul să fi fost declanşat pe acoperişul hotelului, unde lucrau mai mulţi sudori, însă autorităţile au precizat că deocamdată nu s-a stabilit cauza şi încă se efectuează investigaţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici