LEGEA JUNGLEI într-o ţară din UE. Şofer de autobuz, ucis de pasagerii cărora le-a cerut să poarte mască

Un şofer de autobuz a murit în Franţa, la cinci zile după ce a fost atacat de pasagerii care ar fi refuzat să poarte măşti de faţă, spune familia sa, precizează BBC.

4938 afișări
Imaginea articolului LEGEA JUNGLEI într-o ţară din UE. Şofer de autobuz, ucis de pasagerii cărora le-a cerut să poarte mască

LEGEA JUNGLEI într-o ţară gigantică din UE. Şofer de autobuz, ucis de pasagerii cărora le-a cerut să poarte mască

Philippe Monguillot, în vârstă de 59 de ani, a fost atacat atacul în oraşul sud-vestic Bayonne, a intrat în comă, iar vineri a murit după ce familia a hotărât să fie deconectat de la aparatele care îl ţineau în viaţă, spune BBC.
 
"Am decis să-i dăm drumul", a spus fiica sa, Marie agenţiei de ştiri AFP, spunând că medicii au fost de acord.
 
Doi bărbaţi în vârstă de 20 de ani au fost arestaţi şi acuzaţi de tentativă de omor după incidentul petrecut. Alte trei persoane sunt implicate în acelaşi dosar.
 
Domnul Monguillot a fost lovit de mai multe ori după ce a cerut ca trei dintre bărbaţii agresori să-şi pună măştile de protecţie pe faţă şi, de asemenea, a încercat să le verifice biletele.
 
Măştile de protecţie sunt obligatorii în transportul public din Franţa. Serviciile regionale transport au fost puternic perturbate, deoarece şoferii au refuzat să lucreze în urma incidentului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici