Libia: Patru membri ai unei echipe de salvare greceşti au murit într-un accident rutier

Patru membri ai unei echipe de salvare greceşti care se îndreptau spre oraşul Derna, devastat de inundaţii, şi trei membri ai unei familii libiene au murit duminică într-un accident rutier, a anunţat ministrul sănătăţii din Estul Libian.

476 afișări
Imaginea articolului Libia: Patru membri ai unei echipe de salvare greceşti au murit într-un accident rutier

Sursa foto: MediafaxFoto

Cincisprezece membri ai echipei de salvare greceşti au fost răniţi, dintre care şapte erau în stare critică, a declarat Othman Abduljaleel într-o conferinţă de presă. Doi membri ai familiei libiene erau, de asemenea, în stare critică, a spus el

Forţele armate greceşti au anunţat că un autobuz care transporta personal medical s-a ciocnit cu un vehicul care se deplasa în direcţia opusă, dar nu a confirmat decesele.

„Cauzele şi circumstanţele incidentului sunt investigate în cooperare cu autorităţile libiene, în timp ce o operaţiune este în curs de desfăşurare pentru a aduna personalul din Benghazi şi a-l repatria”, s-a precizat într-o declaraţie citată de Reuters.

Mii de oameni au fost ucişi în urma inundaţiilor care au afectat oraşul Derna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici