Lider al mafiei italiene, membru în conducerea 'Ndrangheta, care se ascundea din 2016, arestat de poliţia din Italia, în urma unui raid în Calabria

Giuseppe Pelle, un lider al mafiei italiene, membru al conducerii organizaţiei infracţionale 'Ndrangheta, a fost arestat în urma unui raid al poliţiei în satul Condofuri din provincia Calabria, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului de ştiri The Local.

834 afișări
Imaginea articolului Lider al mafiei italiene, membru în conducerea 'Ndrangheta, care se ascundea din 2016, arestat de poliţia din Italia, în urma unui raid în Calabria

Lider al mafiei italiene, membru în conducerea 'Ndrangheta, care se ascundea din 2016, arestat de poliţia din Italia, în urma unui raid în Calabria

Pelle, 57 de ani, care a fost condamnat la doi ani jumătate de închisoare pentru apartenenţă la o grupare mafiotă şi tentativă de extorcare, era căutat de autorităţile italiene din anul 2016.

Acesta este fiul lui Antonio Pelle, decedat în anul 2009, care pentru o perioadă a fost considerat drept cel mai important lider al 'Ndrangheta.

Organizaţia infracţională 'Ndrangheta, formată din mai multe clanuri din provincia muntoasă şi rurală Calabaria, controlează traficul cu cocaină şi a depăşit în influenţă grupările mafiote Cosa Nostra din Sicilia şi Camorra din Napoli, potrivit fostului procuror antimafie Franco Roberti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici