Lider terorist: China urmează să facă în Taiwan ce a făcut Hamas în Israel

Khaled Meshaal, lider al mişcării teroriste Hamas din străinătate, a declarat la un post de televiziune egiptean că „China urmează să facă în Taiwan ce a făcut Hamas în Israel”, potrivit Le Figaro.

1611 afișări
Imaginea articolului Lider terorist: China urmează să facă în Taiwan ce a făcut Hamas în Israel

Lider terorist: China urmează să facă în Taiwan ce a făcut Hamas în Israel

China „plănuieşte să efectueze un atac similar asupra Taiwanului”, susţine Khaled Meshaal, lider terorist din străinătate, într-un interviu televizat.

Khaled Meshaal a declarat, de asemenea, la televiziunea egipteană că aceste raiduri militare vor fi predate în şcolile militare ruseşti.

„Ruşii ne-au spus că operaţiunea noastră din 7 octombrie va fi predată în academiile militare”, s-a lăudat liderul Hamas în acelaşi interviu. „Ei au beneficiat de atacul nostru pentru că a deturnat atenţia SUA de la războiul din Ucraina”, a adăugat el.

În aceeaşi zi, Rusia a primit oficial o delegaţie Hamas la Moscova. „Arabii dau o lecţie întregii lumi”, a conchis Khaled Meshaal.

Considerat unul dintre fondatorii mişcării teroriste, Khaled Meshaal, care se află în prezent în Qatar, a fost membru al biroului politic al acesteia încă de la crearea sa. De asemenea, el a fost preşedintele acesteia între 1996 şi 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici