Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ameninţă Statele Unite cu atacuri teroriste: "Puterile occidentale sunt criminali care nu înţeleg decât limbajul forţei"

Statele Unite se vor expune "celor mai grave consecinţe" dacă Djokar Ţarnaev, unul dintre autorii atentatului de la Boston, sau alţi musulmani vor fi executaţi, avertizează Ayman al-Zawahiri, liderul reţelei teroriste Al-Qaida.

586 afișări
Imaginea articolului Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ameninţă Statele Unite cu atacuri teroriste: "Puterile occidentale sunt criminali care nu înţeleg decât limbajul forţei"

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ameninţă Statele Unite cu atacuri teroriste

Statele Unite se vor expune "celor mai grave consecinţe" dacă Djokar Ţarnaev, unul dintre autorii atentatului de la Boston, sau alţi musulmani vor fi executaţi, avertizează Ayman al-Zawahiri, liderul reţelei teroriste Al-Qaida.

Djokar Ţarnaev a fost condamnat la moarte pe 24 iunie, pentru participare la atentatul comis la maratonul din Boston în aprilie 2015, incident soldat cu trei morţi şi 260 de răniţi.

"Statele Unite se vor expune celor mai grave consecinţe dacă Djokar Ţarnaev sau alt deţinut musulman vor fi executaţi", avertizează Ayman al-Zawahiri într-o înregistrare video, informează cotidianul The Guardian.

"Dacă vor avea loc astfel de execuţii, va fi doar vina Americii", a subliniat liderul reţelei teroriste Al-Qaida.

"Puterile occidentale sunt criminali care nu înţeleg decât limbajul forţei", a adăugat liderul Al-Qaida.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici