Liderul din Hong Kong respinge criticile privind controversatul proiect legislativ elaborat de China

  • Premierul din Hong Kong respinge criticile privind controversatul proiect legislativ elaborat de China
  • Carrie Lam: „Nu există motive de îngrijorare" din cauza proiectului de lege elaborat de Congresul Naţional Popular din China
  • Administraţia SUA a criticat dur proiectul de lege, ameninţând cu anularea statutului special comercial al Hong Kong-ului
539 afișări
Imaginea articolului  Liderul din Hong Kong respinge criticile privind controversatul proiect legislativ elaborat de China

Liderul din Hong Kong respinge criticile privind controversatul proiect legislativ elaborat de China

Premierul din Hong Kong, Carrie Lam, afirmă că noua lege privind siguranţa naţională elaborată de Beijing nu va afecta drepturile locuitorilor provinciei autonome chineze.

„Nu există motive de îngrijorare" din cauza proiectului de lege elaborat de Congresul Naţional Popular din China, a declarat Carrie Lam, citată de agenţia Associated Press.

„Hong Kong-ul a dovedit că susţine şi menţine valorile de care se bucură. Hong Kong-ul are nevoie de această lege pentru beneficiul majorităţii locuitorilor provinciei", a argumentat Carrie Lam.

Administraţia SUA a criticat dur proiectul de lege, ameninţând cu anularea statutului special comercial al Hong Kong-ului.

„Unii politicieni străini au exprimat opinii neadevărate" despre planul de impunere a legii în Hong Kong, a precizat Carrie Lam, un politician pro-Beijing.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici