Liderul Hezbollah anunţă că „toate bazele americane” reprezintă o ţintă: Donald Trump „şi-a minţit poporul” - VIDEO

Atacurile recente ale Iranului asupra forţelor americane de la baza militară Al-Asad „înseamnă că toate bazele americane sunt o ţintă”, a declarat, duminică, liderul grupării Hezbollah, Hassan Nasrallah, în timpul unui discurs televizat, arată CNN.

3378 afișări
Imaginea articolului Liderul Hezbollah anunţă că „toate bazele americane” reprezintă o ţintă: Donald Trump „şi-a minţit poporul” - VIDEO

Sursa FOTO: Profimedia Images

„Sunt sigur că consilierii lui Trump i-au spus că dacă atacă Iranul, noi vom ataca toate bazele americane din regiune... nu le pot proteja”, a mai spus Nasrallah.

Totodată, liderul grupării antrenată şi finanţată de Iran a afirmat că preşedintele Trump „şi-a minţit poporul” atunci când a anunţat că Iranul plănuia să atace Ambasadele SUA. „Soleimani nu plănuia să atace Ambasadele SUA”, a spus liderul.

Nasrallah a continuat, spunând că atacarea bazei Al-Asad a fost „o palmă, dar nu un răspuns” faţă de asasinarea generalului Qasem Soleimani, informează CNN. 

 

Zeci de protestatari s-au strâns duminică în Iran pentru a doua zi consecutiv, scandând lozinci împotriva autorităţilor după ce armata iraniană a recunoscut că a doborât un avion de pasageri din greşeală.

Mai mulţi studenţi care protestează la Universitatea din Teheran au evitat să calce în picioare steagul SUA şi al Israelului, în semn de sfidare faţă de Guvernul iranian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici