Limuzina implicată într-un accident în statul New York picase inspecţia tehnică

Limuzina implicată sâmbătă într-un accident rutier în statul New York în urma căruia 20 de persoane au murit picase luna trecută inspecţia tehnică de rutină, iar şoferul nu avea permis de conducere valid, relatează BBC.

512 afișări
Imaginea articolului Limuzina implicată într-un accident în statul New York picase inspecţia tehnică

Limuzina implicată într-un accident în statul New York picase inspecţia tehnică

În accidentul de sâmbătă, în care 20 de persoane au murit, este cel mai grav accident de transport din Statele Unite în ceea ce priveşte numărul de morţi din ultimii zece ani.

Compania care deţinea limuzina a fost citată şi va întrerupe orice activitate până la finalizarea investigaţiei.

Conform declaraţiilor date de rude, pasagerii s-au plâns prin intermediul unor mesaje că limuzina este în stare proastă şi că a fost trimisă pe post de variantă de rezervă, după ce vehiculul iniţial s-a stricat.

„Avem 20 de vieţi care s-au pierdut în mod tragic. Trebuie să învăţăm ceva din asta”, a declarat Robert Sumwalt, directorul Consiliului pentru Siguranţa Transportului.

Accidentul rutier s-a produs în comitatul Schoharie din statul New York.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici