LONDRA: Bărbatul arestat sâmbătă, după ce o maşină a intrat într-o zonă pietonală din Londra, a fost eliberat

Poliţia britanică a anunţat duminică că bărbatul ce a fost arestat după ce un vehicul a intrat în mulţime în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din Londra a fost eliberat şi se află sub investigaţie, în timp ce ancheta continuă, informează presa internaţională.

558 afișări
Imaginea articolului LONDRA: Bărbatul arestat sâmbătă, după ce o maşină a intrat într-o zonă pietonală din Londra, a fost eliberat

LONDRA: Bărbatul arestat sâmbătă, după ce o maşină a intrat într-o zonă pietonală din Londra, a fost eliberat

În urma incidentului, cel puţin 11 persoane au fost rănite.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat la faţa locului, sub suspiciunea de conducere periculoasă.

Acesta a primit îngrijiri medicale, înainte de a fi condus la o secţie de poliţie din Londra.

Persoanele care sunt eliberate dar se află sub investigaţie, pot fi contactate oricând de poliţie, şi în unele cazuri arestate din nou, în funcţie de rezultatele anchetei.

Poliţia a catalogat până în prezent cazul ca fiind o coliziune, nu unul de natură teroristă, iar mai mulţi ofiţeri au fost desfăşuraţi la faţa locului pentru a stabili cauzele incidentului. Conform Poliţiei Metropolitane, acesta a avut loc sâmbătă în jurul orei locale 14:21 (16:21, ora României).

Poliţia a calificat faptul că un bărbat a fost reţinut, deşi iniţial anunţase că acesta a fost arestat. Mai multe persoane au transmis prin intermediul reţelelor de socializare că victimele primesc în prezent îngrijiri medicale. Poliţia a securizat zona. Muzeul Victoria şi Albert şi magazinul Harrods au fost închise.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici