Lovitură cu rachete în Harkov. O persoană a decedat, alte 18 sunt rănite

O persoană a murit şi 18 sunt rănite în urma unui atac cu rachete în regiunea Harkov, anunţă pompierii ucraineni, potrivit Sky News.

553 afișări
Imaginea articolului Lovitură cu rachete în Harkov. O persoană a decedat, alte 18 sunt rănite

Lovitură cu rachete în Harkov. O persoană a decedat, alte 18 sunt rănite

Lovitura a avut loc sâmbătă într-o piaţă, au explicat salvatorii.

Tot sâmbătă, au apărut informaţii potrivit cărora forţele ruseşti au reluat atacurile asupra Kievului şi a vestului Ucrainei.

Comandamentul militar rus avertizase încă de vineri cu privire la reluarea atacurilor asupra capitalei Ucrainei şi a declarat că sunt vizate situri militare.

Un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării a afirmat că forţele au folosit „arme cu rază lungă de acţiune de înaltă precizie lansate din aer" pentru a ţinti o fabrică de vehicule blindate din Kiev.

Acesta a fost al doilea atac în zona Kievului în ultimele două zile.

Între timp, guvernatorul regiunii Liov din vestul Ucrainei a raportat atacuri aeriene asupra zonei executate de avioane ruseşti Su-35 care au decolat din Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici