Lovitură pentru Mitt Romney: Colin Powell va vota pentru Obama

Fostul secretar de Stat american al preşedintelui republican George W. Bush, Colin Powell, a anunţat joi că va vota la 6 noiembrie pentru preşedintele democrat Barack Obama.

440 afișări
Imaginea articolului Lovitură pentru Mitt Romney: Colin Powell va vota pentru Obama

Colin Powell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am votat pentru el în 2008 şi am intenţia să rămân de partea sa în 2012. (...) Voi vota pentru el şi pentru vicepreşedintele Joe Biden luna viitoare", a declarat Powell într-un interviu pentru postul american de televiziune CBS.

Colin Powell, în vârstă de 75 de ani, fiu de imigranţi născut în Statele Unite, a fost prima persoană de culoare care a ocupat funcţia de şef al Statului Major al forţelor armate americane, în timpul războiului din Golf.

În octombrie 2008, Powell l-a sprijinit pe Obama "pentru capacitatea sa de a inspira, pentru caracterul unificator al campaniei sale şi pentru că ajunge la întreaga Americă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici