Lukaşenko, câtre Putin: "Băieţii de la Wagner vor să meargă spre vest. Să mergem într-o excursie la Varşovia" / Declaraţia pare să fi fost o glumă încercată de liderul de la Minsk

Un canal Telegram apropiat liderului bielorus Lukaşenko l-a citat pe acesta spunând într-o întâlnire cu Putin pe un ton glumeţ că luptătorii grupului de mercenari Wagner, care sunt acum în Belarus şi antrenează armata din acestă ţară, sunt dornici să treacă graniţa în Polonia, membră NATO.

5076 afișări
Imaginea articolului Lukaşenko, câtre Putin: "Băieţii de la Wagner vor să meargă spre vest. Să mergem într-o excursie la Varşovia" / Declaraţia pare să fi fost o glumă încercată de liderul de la Minsk

Lukaşenko, câtre Putin: "Băieţii de la Wagner vor să meargă spre vest. Să mergem într-o excursie la Varşovia" / Declara'ia pare s[ fi fost o glumă încercată de liderul de la Minsk

"Băieţii de la Wagner au început să pună presiune - vor să meargă spre vest. Să mergem într-o excursie la Varşovia şi la Rzeszow'", a spus acesta într-o întâlnire cu Putin..

Din informaţiile disponibile în presa internaţională, declaraţia lui Lukaşenko pare să fi fost făcută sub formă de glumă. Nu a existat niciun indiciu că Lukaşenko ar fi luat în considerare în mod serios ideea de a intra în Polonia.

Alexander Lukaşenko se află în Rusia unde se întâlneşte cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Liderul rus a  ameninţat săptămâna acesta Polonia cu un atac direct, din cauza tensiunilor de la frontiera cu Belarus.

"Lansarea oricărei agresiuni asupra statului Belarus, membru al Uniunii cu Rusia, ar fi considerată o agresiune împotriva Federaţiei Ruse şi va primi o ripostă cu toate mijloacele de care dispunem", a afirmat Vladimir Putin, citat de site-ul Tagesschau.de şi de agenţia Reuters, cu ocazia unei reuniuni a Consiliului Naţional de Securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici