Lupta pentru supravieţuire în India. O femeie cu Covid a murit după ce poliţia i-a luat butelia de oxigen pentru a ajuta un VIP

  • O femeie bolnavă de Covid-19, în stare gravă, a murit la două ore după ce i-a fost luată butelia de oxigen.
  • Fiul femeii: „Doctorul a spus că singurul lucru care ar ajuta-o, oxigenul, i-a fost luat.”
  • Poliţiştii au respins acuzaţiile.
11105 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru supravieţuire în India. O femeie cu Covid a murit după ce poliţia i-a luat butelia de oxigen pentru a ajuta un VIP

Lupta pentru supravieţuire în India. O femeie cu Covid a murit după ce poliţia i-a luat butelia de oxigen pentru a ajuta un VIP

Un clip cu un bărbat plângând şi rugându-se de poliţiştii din Uttar Pradesh, un stat din nordul Indiei, să nu îi ia butelia de oxigen mamei sale s-a viralizat, notează The Independent.
 
Mama bărbatului, internată într-un spital privat din Agra din Uttar Pradesh pentru complicaţii Covid-19, a murit la două ore după ce poliţia ar fi luată butelia de oxigen.
 
Mama mea va muri dacă îi iei butelia de oxigen,” le spunea Anmol Goyal, în vârstă de 22 de ani, poliţiştilor.
 
„Doctorul a spus că singurul lucru care ar ajuta-o, oxigenul, i-a fost luat,” a adăugat acesta.
 
Reporterul care a realizat filmarea a susţinut că poliţia i-a luat femeii butelia de oxigen pentru a ajuta un VIP.
 
Bărbatul a susţinut că butelia a fost procurată cu „mare dificultate” de către familie.
 

Poliţia Agra din Uttar Pradesh a respins aceste acuzaţii ale familiei femeii: „Era o butelie goală care a fost luată de la spital pentru a fi umplută,” a explicat Rohan Botre, şeful poliţiei din Agra.

 
„În urmă cu trei zile a fost o criză de oxigen în zonă şi am ajutat pacienţii cu umplerea buteliilor. Această persoană plângea deoarece le cerea poliţiştilor să îl ajute cu o butelie de oxigen”, a adăugat acesta.
 
India a înregistrat 386.000 de cazuri Covid în ultimele 24 de ore şi 3.498 de decese.
 
India a înregistrat mai mult de 200.000 de decese asociate noului coronavirus de la începutul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici