„Măcelarul din Mariupol” l-a înlocuit pe generalul Bulgakov, care s-a ocupat cu logistica armatei

Generalul-colonel Mihail Mizintsev, cunoscut drept "Măcelarul din Mariupol" l-a înlocuit pe generalul Dmitri Bulgakov - ministrul adjunct al Apărării însărcinat cu logistica în timpul războiului - care va fi transferat la un alt rol, a anunţat Ministerul Apărării, conform Sky News.

2737 afișări
Imaginea articolului „Măcelarul din Mariupol” l-a înlocuit pe generalul Bulgakov, care s-a ocupat cu logistica armatei

Kremlin.ru

Demiterea a fost privită ca o pedeapsă pentru deficienţele în susţinerea operaţiunilor din Ucraina. Noul rol al lui Bulgakov nu a fost anunţat.

Unii analişti consideră că logistica este veriga slabă a armatei ruse, cauzând dificultăţi încă de la lansarea ofensivei din februarie.

Generalul-colonel Mihail Mizintsev se află sub incidenţa sancţiunilor britanice pentru rolul său în asediul de la Mariupol.

Oraşul-port ucrainean a fost cucerit de trupele ruseşti în luna mai.

Guvernul britanic a declarat că acesta este cunoscut pentru folosirea unor tactici reprobabile, inclusiv bombardarea centrelor civile atât în Alep, Siria, în 2015-16, cât şi mai târziu în Mariupol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici