MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit

  • MacKenzie Scott s-a căsătorit cu unul dintre profesorii copiilor ei
  • Fosta soţie a lui Jeff Bezos este una dintre cele mai bogate femei din lume
  • Fondatorul Amazon a spus despre soţul fostei sale partenere de viaţă că este „un tip grozav”.
3526 afișări
Imaginea articolului MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit

MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit

Noul soţ al lui MacKenzie Scott este Dan Jewett, profesor de ştiinţe la şcoala privată din Seattle Lakeside. În vârstă de 50 de ani, acesta le-a fost profesor copiilor fondatorului Amazon.

Scott şi Jewett au menţionat prima dată căsătoria, sâmbătă, într-o postare pe Giving Pledge - un site în care miliardarii îşi asumă responsabilitatea de a-şi dona averile unor acţiuni caritabile.

Deocamdată nu se ştie când s-au căsătorit cei doi şi de cât timp sunt împreună.

Într-o postare pe site-ul Giving Pledge, Jewett a spus că se alătură „angajamentului soţiei sale de a dona averea pentru a servi altora”

Bezos, într-o declaraţie prin intermediul unui purtător de cuvânt al Amazonului, a declarat: „Dan este un tip atât de grozav şi sunt fericit şi încântat pentru amândoi”

MacKenzie Scott a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 53 de miliarde de dolari, după ce a divorţat de fondatorul Amazon, Jeff Bezos, în 2019.

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a reacţionat la ştirea privind căsătoria fostei sale soţii, printr-un mesaj transmis presei americane. El a spus că „Dan este un tip grozav şi sunt fericit şi entuziasmat pentru amândoi”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici