MAE salută decizia Mongoliei de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută decizia autorităţilor din Mongolia de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români, posesori de paşapoarte simple.

1032 afișări
Imaginea articolului MAE salută decizia Mongoliei de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români

MAE salută decizia Mongoliei de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români

Potrivit unui comunicat al MAE, începând cu anul 2023, România figurează, alături de alte 33 de state, din Uniunea Europeană, dar şi din alte regiuni, pe lista statelor ai căror cetăţeni sunt scutiţi de obligativitatea deţinerii vizei pentru a călători în scop turistic în acest stat.

MAE informează că, potrivit datelor comunicate public de către autorităţile din Mongolia, perioada pentru care cetăţenii români pot călători fără viză este de maximum 30 de zile.

Mai multe informaţii sunt disponibile accesând următorul link: https://mfa.gov.mn/en/temporary-exemption-from-visa-requirements-for-citizens-of-some-countries-to-visit-mongolia/.

Reprezentarea diplomatică a României în Mongolia este asigurată de Ambasada României la Beijing.

MAE reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români care doresc să călătorească în Mongolia de a consulta secţiunea Condiţii de călătorie de pe pagina de internet a MAE, unde sunt disponibile informaţii detaliate cu privire la regimul de călătorie în străinătate al cetăţenilor români.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mae,
mongolia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici