Magistratul care ancheta uciderea ambasadorul Italiei în Congo a fost ucis

  • Magistratul militar care ancheta uciderea ambasadorul Italiei în Congo a fost ucis.
  • Magistratul a fost ucis în aceeaşi zonă în care a fost atacat Luca Attanasio, pe drumul Rutshuru-Goma.
  • Ambasadorul Italiei în Congo a fost ucis pe 22 februarie.
1106 afișări
Imaginea articolului Magistratul care ancheta uciderea ambasadorul Italiei în Congo a fost ucis

Foto: Profimedia

Magistratul militar care ancheta uciderea ambasadorul Italiei în Congo, Luca Attanasio, al poliţistului Vittorio Iacovacci şi al şoferul congolez Mustafa Milambo a fost ucis.

Informaţia a fost publicată de Agenţia ANSA, care citează Fides.

Magistratul a fost ucis în aceeaşi zonă în care a fost atacat Luca Attanasio, pe drumul Rutshuru-Goma.

Magistratul, William Assani, „se întorcea de la o întâlnire în cadrul anchetei asupra securităţii zonei şi în special asupra uciderii ambasadorului italian şi a celor doi însoţitori ai săi”, conform sursei citate.

ANSA nu a precizat, deocamdată, în ce fel a fost ucis magistratul.

Ambasadorul Italiei în Congo a fost ucis pe 22 februarie, într-un atac împotriva convoiului Misiunii ONU cu care se deplasa. Italia a cerut ONU răspunsuri ferme după moartea ambasadorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici