Mai multe persoane au murit în Houston în iulie decât în ultimele patru luni la un loc

Oraşul Houston din Texas din Houston a avut în luna iulie mai multe decese decât a avut în ultimele patru luni la un loc, a declarat Sylvester Turner.

387 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane au murit în Houston în iulie decât în ultimele patru luni la un loc

Mai multe persoane au murit în Houston în iulie decât în ultimele patru luni la un loc

"Am avut 386 de decese în oraş în ultimele cinci luni, dintre acestea, 151 au survenit în luna iulie. Am avut mai mulţi oameni care au murit în luna iulie decât în martie, aprilie, mai şi iunie la un loc", a spus Turner potrivit CNN.

Numărul de internări în spital pare să scadă oarecum - dar există încă o răspândire rapidă a virusului în comunitate.

În mai, aproximativ 3.700 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, în iunie, cifra a crescut la 13.000, iar în iulie au fost peste 20.000 de infectaţi, a mai spus edilul oraşului din Texas.

Departamentul de Sănătate din Houston a raportat 811 de cazuri noi sâmbătă, aducând totalul la 40.897. Houston a raportat, de asemenea, 16 decese noi legate de coronavirus, ceea ce duce la numărul total de decese la 386.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
decese,
texas

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici