Mai mulţi deţinuţi au preluat controlul asupra unor zone din închisoarea Bedford din Marea Britanie - VIDEO

Mai mulţi deţinuţi au preluat controlul asupra unor zone din închisoarea Bedford din Marea Britanie duminică noapte, incidentul fiind descris de angajaţii închisorii ca fiind unul grav, iar funcţionari de la alte închisori din ţară şi poliţişti locali au fost trimişi la faţa locului.

2934 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi deţinuţi au preluat controlul asupra unor zone din închisoarea Bedford din Marea Britanie - VIDEO

Mai mulţi deţinuţi au preluat controlul asupra unor zone din închisoarea Bedford din Marea Britanie - VIDEO

Ambulanţe au fost trimise la locul incidentului.

"A avut loc un incident grav care a rezultat în preluarea controlului de către deţinuţi a două părţi din închisoare", a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al uniunii POA, care îi reprezintă pe funcţionarii închisorilor.

Deocamdată nu există informaţii cu privire la victime sau daune.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici