Mai mulţi palestinieni s-au înecat în timp ce încercau să ajungă la ajutoarele paraşutate în Gaza

  • Mai mulţi palestinieni s-au înecat şi au fost călcaţi în picioare în timp ce încercau să ajungă la ajutoarele paraşutate în nordul Fâşiei Gaza.
  • Cel puţin 18 oameni au murit.
  • Informaţiile provin de la biroul de presă al guvernului palestinian.
476 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi palestinieni s-au înecat în timp ce încercau să ajungă la ajutoarele paraşutate în Gaza

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit în timp ce încercau să strângă ajutorul, potrivit BBC.

12 oameni s-au înecat, iar ceilalţi şase au fost călcaţi în picioare într-un loc în care pachetele au aterizat pe pământ, mai susţine sursa. Informaţiile nu au putut fi verificate din surse independente.

SUA anunţă că două avioane C-17 au aruncat luni 46.000 de pachete cu alimente peste nordul regiunii, în timp ce Marea Britanie spune că una dintre aeronavele sale a paraşutat 10 tone de apă, orez, ulei de gătit, făină, conserve şi produse pentru copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici