Mai mulţi răniţi, după ce un avion a întâmpinat probleme tehnice în cursul aterizării în Vietnam

O aeronavă a companiei low-cost VietJet Air, cu 207 persoane la bord, a întâmpinat probleme tehnice în cursul aterizării la un aeroport din Vietnam, în urma incidentului mai mulţi oameni au fost răniţi uşor, iar avionul a fost serios avariat, informează agenţia de ştiri Reuters.

389 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi răniţi, după ce un avion a întâmpinat probleme tehnice în cursul aterizării în Vietnam

Mai mulţi răniţi, după ce un avion a întâmpinat probleme tehnice în cursul aterizării în Vietnam

Autoritatea pentru Aviaţie Civilă din Vietnam a transmis că zborul VietJet de la Ho Chi Minh City la Buon Ma Thuot, cu 207 pasageri la bord, a avut o "problemă serioasă" în timpul aterizării.

Avionul s-a oprit în siguranţă pe pista aeroportului din Buon Ma Thuot, au precizat autorităţile.

VietJet a transmis că mai mulţi pasageri au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi imediat la spital, fiind externaţi în scurt timp. Potrivit autorităţilor, în urma incidentului au fost răniţi şase pasageri.

Avionul implicat în acest incident, un Airbus A321, a fost livrat companiei VietJet pe data de 15 noiembrie.

Un reprezentant al Airbus a declarat că producătorul este contact cu compania aeriană şi oferă asistenţă tehnică.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici