Mai mulţi suspecţi, inclusiv Mohamed Abrini, un complice al lui Abdeslam, arestaţi în Belgia

Mai multe persoane, suspectate de legături cu atentatele din 22 martie de la Bruxelles, au fost arestate vineri în Belgia, a anunţat Parchetul federal, iar potrivit presei, printre ei se află şi Mohamed Abrini, un belgo-american filmat în compania lui Salah Abdeslam înaintea atacurilor de la Paris.

1556 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi suspecţi, inclusiv Mohamed Abrini, un complice al lui Abdeslam, arestaţi în Belgia

Mai mulţi suspecţi, inclusiv Mohamed Abrini, un complice al lui Abdeslam, arestaţi în Belgia

"Parchetul federal confirmă că au avut loc mai multe arestări în cursul zilei, în legătură cu atentatele de la aeroportul Zaventem din Bruxelles şi de la metrou", a informat instituţia, citată de Le Figaro.

Mohamed Abrini, un belgo-american de 30 de ani care era urmărit pe plan internaţional, a fost arestat vineri la Anderlecht, informează VRT, potrivit Le Soir.

Pe data de 11 noiembrie, acesta a fost filmat în jurul orei 19.00 în compania lui Salah Abdeslam în Ressons, la volanul unui autoturism Clio, folosit două zile mai târziu pentru comiterea de atentate la Paris.

Potrivit VRT, acesta era "omul cu pălărie", sau cel de-al treilea suspect al atentatului care a avut loc pe aeroportul din Bruxelles, pe data de 22 martie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici