Majoritatea americanilor consideră că Trump este responsabil pentru blocarea activităţii Guvernului

Majoritatea americanilor consideră că preşedintele american Donald Trump este vinovat pentru blocarea parţială a activităţii Guvernului federal, în urma unei dispute privind bugetul de finanţare pentru zidul de la graniţa cu Mexic, se arată într-un sondaj publicat joi, relatează Reuters.

176 afișări
Imaginea articolului Majoritatea americanilor consideră că Trump este responsabil pentru blocarea activităţii Guvernului

Majoritatea americanilor consideră că Trump este responsabil pentru blocarea activităţii Guvernului

Potrivit unui sondaj desfăşurat între 21 şi 25 decembrie, aproximativ 47% consideră că Trump este responsabil, în timp ce 33% dau vina pe democraţii din Congres. Alţi 7% din americani consideră că responsabili sunt republicanii din Congres.

Administraţia federală a Statelor Unite s-a închis parţial sâmbătă, în urma unui impas privind bugetul de finanţare pentru zidul cerut de preşedintele Trump.

Donald Trump a declarat marţi că blocarea parţială a Guvernului federal va continua până se va găsi o soluţie privind finanţarea construcţiei zidului de la frontiera cu Mexicul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici