Marea Britanie îi sancţionează pe coloniştii israelieni „extremişti” din Cisiordania

Marea Britanie a impus luni sancţiuni asupra unor cetăţeni israelieni. Autortiăţile britanice susţin că este vorba despre patru colonişti extremişti care i-au atacat pe palestinienii din Cisiordania, potrivit Reuters.

208 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie îi sancţionează pe coloniştii israelieni „extremişti” din Cisiordania

Marea Britanie îi sancţionează pe coloniştii israelieni „extremişti” din Cisiordania

Măsurile impun restricţii financiare şi de călătorie celor patru persoane, despre care Marea Britanie a spus că au fost implicate în „abuzuri flagrante ale drepturilor omului”.

„Coloniştii israelieni extremişti îi ameninţă pe palestinieni, adesea sub ameninţarea armei, şi îi forţează să părăsească pământul care este de drept al lor. Acest comportament este ilegal şi inacceptabil. Israelul trebuie, de asemenea, să ia măsuri mai puternice şi să pună capăt violenţei coloniştilor. De prea multe ori, vedem angajamente luate, dar nerespectate”, a declarat ministrul britanic de externe David Cameron.

Ministerul de Externe al Marii Britanii a anunţat că s-a ajuns la un nivel fără precedent de violenţă din partea coloniştilor din Cisiordania în ultimul an.

Şi americanii au impus sancţiuni la începutul acestei luni asupra a patru bărbaţi israelieni acuzaţi tot de violenţe asupra locuitorilor din Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici