Video Marea Britanie, sub teroarea apelor!

Sute de mii de oameni suferă în continuare de pe urma celor mai grave inundaţii din ultimii 60 de ani.

2 afișări
 
Iar situaţia nu pare să se îndrepte. Nivelul apelor continuă să crească, iar Tamisa ameninţă să iasă din matcă.
Una dintre cele mai grave situaţii este în Tewkesbury, un orăşel medieval, la 180 de kilometri nord vest de Londra, acum izolat de restul ţării.
Catedrala şi casele sunt înconjurate de ape noroiase de un metru şi jumătate înălţime.
Operaţiunile de salvare, descrise de autorităţi ca cele mai ample pe timp de pace, continuă şi ele. Până acum, 120 de oameni au fost salvaţi din ape.
Prognoza meteorologilor este pesimistă. Se pare că ploile vor continua. La fel şi haosul care domneşte peste întreaga Anglie. Companiile de asigurări au evaluat dezastrul lăsat în urma ploilor la aproape de două miliarde de lire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici