Marea Britanie susţine soluţia a două state în conflictul israelo-palestinian

  • Guvernul Marii Britanii anunţă că susţine soluţia a două state în conflictul israelo-palestinian.
  • Dominic Raab: "Am reiterat angajamentul Marii Britanii pentru soluţia a două state".
  • Şi Administraţia Joseph Biden a anunţat că susţine soluţia a două state în conflictul israelo-palestinian.
287 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie susţine soluţia a două state în conflictul israelo-palestinian

Marea Britanie susţine soluţia a două state în conflictul israelo-palestinian

Guvernul Marii Britanii a reafirmat, miercuri, în contextul eforturilor internaţionale pentru reducerea tensiunilor, că susţine rezolvarea conflictului israelo-palestinian prin coexistenţa a două state.

Ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, s-a întâlnit miercuri cu omologul său din Israel, Gabi Ashkenazi.

„Am reiterat angajamentul Marii Britanii pentru soluţia a două state; de asemenea, am evidenţiat, în cursul întâlnirii cu Gabi Ashkenazi, importanţa unui acord nuclear mai puternic cu Iranul şi angajamentul nostru pentru securitatea Israelului", a transmis Dominic Raab prin Twitter.

„Este esenţial să se înregistreze progrese pentru un viitor pozitiv al israelienilor şi palestinienilor", a subliniat Dominic Raab.

Secretarul de Stat american, Antony Blinken, se află în Orientul Mijlociu, în cadrul eforturilor diplomatice pentru reducerea tensiunilor între Israel şi palestinieni. Şi Administraţia Joseph Biden a anunţat că susţine soluţia a două state în conflictul israelo-palestinian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici