Marine Le Pen şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale de anul viitor

  • Marine Le Pen a fost realeasă în funcţia de preşedintă a Raliului Naţional, partid de extremă dreapta.
  • Cu această ocazie, Le Pen şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale de anul viitor.
484 afișări
Imaginea articolului Marine Le Pen şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale de anul viitor

Marine Le Pen şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale de anul viitor

Marine Le Pen a avut un discurs adresat susţinătorilor săi la congresul care a avut loc în oraşul Perpignan, după ce a fost realeasă în funcţia de preşedintă a partidului Raliul Naţional de extremă dreapta.

„Câştigarea oraşelor şi a aproape tuturor primăriilor în primul tur al alegerilor atestă rezultatele pozitive. Această dezvoltare sănătoasă şi necesară este întruchipată astăzi în ceea ce a devenit Raliul Naţional, un partid deschis tuturor”, a declarat Le Pen.

Le Pen a vorbit şi despre drepturile cetăţenilor, dar şi despre libertate.

„Vreau să le spun oamenilor că vom fi mereu alături de ei să-i apărăm. Nimeni nu ne va face să renunţăm. Nimeni nu ne va face să ne îndoim. Nimeni nu ne va face să ne retragem. Trăiască Republica! Trăiască Franţa”,a mai spus aceasta.

Le Pen a confirmat, în cadrul congresului, că va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici