McCain lansează un spot de campanie intitulat "Love" (Video)

Candidatul republican la Casa Albă John McCain a lansat marţi un nou spot de campanie intitulat "Love", care denunţă "speranţa" şi "cuvintele frumoase" ale lui Barack Obama punându-le în mod implicit în contrast cu eroismul şi patriotismul senatorului de Arizona.

22 afișări
Imaginea articolului McCain lansează un spot de campanie intitulat "Love" (Video)

McCain lansează un spot de campanie intitulat "Love"

Spotul începe cu imagini din anii '70 care prezintă ceea ce pare a fi o manifestaţie împotriva războiului din Vietnam şi un cuplu sărutându-se la festivalul Woodstock.

Clipul pare să facă legătura între tinereţea rebelă a acestei perioade şi mişcarea în favoarea schimbării, susţinută de numeroşi reprezentanţi ai electoratului tânăr care îl sprijină pe candidatul democrat Barack Obama.

Acesta juxtapune trecutul de prizonier de război al lui John McCain, al cărui avion a fost doborât în timpul războiului din Vietman, în 1967 deasupra regiunii Hanoi, cu această epocă a confuziei.

"Era o perioadă de nesiguranţă, de speranţă şi schimbare, vara dragostei", potrivit comentariului de pe fundalul imaginilor în culorile anilor '70.

Imaginea se transformă brusc în alb-negru, înfăţişând un avion de urmărire, apoi fotografia lui John McCain în uniformă de pilot.

"Departe de aici, un alt tip de dragoste, cea faţă de ţară; John McCain chinuit, torturat", potrivit naratorului.

Clipul nu îl menţionează în special pe Barack Obama, dar îl vizează în mod cert, insitând pe speranţă, una dintre temele principale ale campaniei sale.

"John McCain nu ne spune întotdeauna ceea ce sperăm să auzim", explică naratorul. "Cuvintele frumoase nu ne pot face viaţa mai frumoasă, dar un om care şi-a plasat întotdeauna ţara şi poporul înaintea lui însuşi, înaintea politicii, poate. Nu speraţi într-o viaţă mai frumoasă, votaţi pentru ea", este concluzia finală a clipului.

Clipul lui McCain va fi difuzat în statele cheie pentru alegerile prezidenţiale americane din noiembrie şi este accesibil pe YouTube.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici