MEDIAFAX EXCLUSIV | Greta Thunberg, primul mesaj pentru România: Fiţi uniţi împotriva tăierilor ilegale de copaci! Ne vedem în stradă!

  • Greta Thunberg, mesaj pentru români: Fiţi uniţi împotriva tăierilor ilegale de copaci şi împotriva distrugerii planetei.
  • Greta Thunberg: Avem o singură planetă şi trebuie să o protejăm. Ne vedem în stradă!
  • Activista de 17 ani a criticat planul Comisiei Europene de atingere a neutralităţii climatice în 2050.
12666 afișări

Greta Thunberg, cea mai cunoscută activistă de mediu, ne transmite că ne vrea în lupta ei pentru apărarea Planetei. Într-un mesaj transmis exclusiv agenţiei MEDIAFAX, de la Bruxelles, activista de 17 ani spune că românii trebuie să fie uniţi împotriva tăierilor ilegale de păduri. Greta s-a aflat în aceste zile la Bruxelles, acolo unde a criticat planul Comisiei Europene de atingere a neutralităţii climatice europene în 2050.

Ea spune că „Planul Verde” propus de Comisie dă lumii sub 50% şanse de a limita încălzirea globală.

„Bună, numele meu este Greta Thunberg şi sunt o activistă pentru mediu din Suedia. Vă îndemn să vă alăturaţi mişcării Fridays for Future din România şi să o sprijiniţi. Fiţi uniţi împotriva tăierilor ilegale de copaci şi împotriva distrugerii planetei noastre. Avem o singură planetă şi trebuie să o protejăm. Trebuie să protejăm ecosistemele, biosfera şi natura. Ne vedem în stradă!”, a transmis, pentru Mediafax, Greta Thunberg.

Mesajul activistei suedeze vine în contextul celei mai mari tăieri ilegale de arbori din România. Este vorba despre copaci de pe 340 de hectare de la Ocolul Sighet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici