Medicul lui Berlucsconi, despre starea de sănătate a fostului premier, infectat cu Sars-Cov-2: Faza este delicată

  • Silvio Berlusconi, internat din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de Covid-19, „reacţionează bine la tratamente,” potrivit medicul său.
  • Medicul spune că Berlusconi este considerat o „persoană fragilă” având în vedere istoricul său medical.
  • Doi dintre copiii lui Berlusconi şi noua sa iubită au Covid-19.
2186 afișări
Imaginea articolului Medicul lui Berlucsconi, despre starea de sănătate a fostului premier, infectat cu Sars-Cov-2: Faza este delicată

Profimedia

Fostul şef al guvernului italian, Silvio Berlusconi, internat din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de Covid-19, „reacţionează bine la tratamente”, a declarat duminică medicul său, notează Le Figaro.
 
Acesta a spus, însă, ca este un moment ”delicat” pentru că Berlusconi este considerat o „persoană fragilă” având în vedere istoricul său medical. În anul 2016, fostul premier italian a suferit o intervenţie pe cord deschis.
 
"Pacientul este calm şi reacţionează bine la tratamente", a declarat profesorul Alberto Zangrillo, medicul său curant de la spitalul San Raffaele din Milano. "Situaţia este sub control," a adăugat el. Cu toate acestea, „faza este delicată” şi ”arăt un optimism precaut, pe care îl reiterez, deoarece domnul Berlusconi se încadrează în categoria persoanelor mai fragile”. 
 
Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani peste trei săptămâni, a anunţat miercuri seară că fost depistat pozitiv cu Covid-19. În aceeaşi situaţie sunt si doi dintre copiii săi, Barbara, 36 ani şi Luigi, 31 ani, precum şi noua sa iubită, Marta Fascina.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici