Medvedev promite că asasinii judecătorului ucis luni vor fi găsiţi

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat luni că va fi făcut tot ce este necesar pentru găsirea asasinilor judecătorului de la Tribunalul Municipal din Moscova, Eduard Ciuvaşov, ucis în cursul dimineţii la Moscova.

14 afișări
Imaginea articolului Medvedev promite că asasinii judecătorului ucis luni vor fi găsiţi

Medvedev promite că asasinii judecătorului ucis luni vor fi găsiţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi făcut tot ce este necesar pentru ca organizatorii şi autorii acestui asasinat cinic să fie găsiţi şi pedepsiţi", i-a scris Medvedev preşedintelui Tribunalului, într-un mesaj de condoleanţe.

Un judecător al tribunalului municipal din Moscova, Eduard Ciuvaşov, a fost împuşcat mortal, luni dimineaţă, în timp ce ieşea din locuinţa lui situată în centrul capitalei ruse.

Ciuvaşov făcea parte din colegiul care se ocupa de cazuri penale în cadrul tribunalului din Moscova. El "examina cazuri penale dificile", a declarat, pentru postul de radio Ecoul Moscovei, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Muncipal din Moscova, Ana Usatşeva.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici