Meghan Markle se pare că nu va călători la Balmoral, unde este Regina

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, nu va călători la Balmoral împreună cu ducele de Sussex, Harry urmând să facă această călătorie de unul singur, au declarat surse citate de gbnews.uk.

5045 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle se pare că nu va călători la Balmoral, unde este Regina

Meghan Markle se pare că nu va călători la Balmoral, unde este Regina

Se pare că Meghan va rămâne în Londra, dar nu va participa la premiile WellChild. Ducesa ar putea eventual să i se alăture lui Harry în Scoţia la o dată ulterioară, a spus sursa.

Vestea vine după ce s-a anunţat că ducele şi ducesa de Sussex se îndrepta spre Balmoral separat de alte familii regale.

Un zbor în care se aflau membrii familiei regale a aterizat pe aeroportul din Aberdeen la ora 15.50 şi urmează să plece spre Balmoral.

Avionul îi avea la bord pe ducele de Cambridge, ducele de York şi pe contele şi contesa de Wessex.

BBC a relatat că avionul transporta până la şapte membri ai familiei regale şi că este posibil să îi transporte şi pe ducele şi ducesa de Sussex.

Cu toate acestea, rapoarte ulterioare au sugerat că soţii Sussex se îndreptau spre Balmoral separat de ceilalţi membri ai familiei regale - iar surse au declarat ulterior că Meghan nu îl însoţea pe Harry.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici