Melania Trump a dezvăluit cum arată decoraţiunile de Crăciun din acest an, de la Casa Albă. Reacţiile internauţilor, după eşecul din 2019. FOTO, VIDEO

Decoraţiunile de Crăciun de la Casa Albă şi-au făcut apariţia din nou, iar anul acest prima doamnă Melania Trump a selectat tema patriotismului. Din tema numită „Spiritul Americii” nu lipsesc ornamentele cu stelele şi dungile specifice drapelului SUA şi vulturi uriaşi, transmite CNN.

2663 afișări
Imaginea articolului Melania Trump a dezvăluit cum arată decoraţiunile de Crăciun din acest an, de la Casa Albă. Reacţiile internauţilor, după eşecul din 2019. FOTO, VIDEO

Duminică noapte, după ce s-a întors dintr-o lungă vacanţă de weekend în Florida pentru a celebra Ziua Recunoştinţei, Trump s-a plimbat prin Casa Albă, verificând decoraţiunile, acestea fiind instalate în timp ce prima doamnă era plecată din Washington DC.

„Spiritul americii străluceşte în Casa Albă! Sunt încântată să împărtăşesc această minunată expoziţie de patriotism şi sunt bucuroasă pentru că toată lumea va simţi frumuseţea sezonului de Crăciun”, a scris Melania Trump pe Twitter. Prima doamnă a SUA a publicat şi un video, în care poate fi văzută cum verifică detaliile din fiecare camera şi ornează cei 58 de copaci cu zăpadă artificială.

După cum dictează tradiţia, voluntary din toate cel 50 de state americane au participat la instalarea decoraţiunilor din Casa Albă, atârnând peste 240 de metri de ghirlande, legând 15.000 de fundiţe şi agăţând peste 2.500 de şiruri de beculeţe.

Decoraţiunile de anul trecut au atras critici din partea utilizatorilor de pe reţelele de socializare, aceştia comparând brazii roşii de Crăciun cu filmul horror „The Shining”. Tema din 2018 a fost „American Treasures”, aceasta fiind comparată şi cu vestimentaţia purtată de protagonistele seriei „The Handmaid’s Tale”.

Totuşi, anul acesta publicul a fost mult mai îngăduitor cu prima doamnă a Statelor Unite, reacţiile fiind pozitive pe reţelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici