Melania Trump nu a putut ajunge la un eveniment al Summitului G20, din cauza protestelor

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, nu a putut să părăsească hotelul în care era cazată în Hamburg pentru a participa la un eveniment al Summitului G20, anunţă purtătorul de cuvânt al Primei Doamne a SUA, citat de CNN.

1361 afișări
Imaginea articolului Melania Trump nu a putut ajunge la un eveniment al Summitului G20, din cauza protestelor

Melania Trump nu a putut ajunge la un eveniment al Summitului G20, din cauza protestelor

Stephanie Grinsham, purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump, a declarat că Poliţia din Hamburg nu a putut să ofere certitudinea siguranţei, odată ce ar Prima Doamnă a SUA ar fi părăsit hotelul.

Melania Trump urma să se îndrepte la întâlnirea organizată pentru soţiile liderilor care participă la Summitul G20. Această întâlnire prevedea vizitarea unui centru pentru schimbări climatice şi o croazieră pe râu.

Peste 100.000 de persoane au participat la manifestaţii, iar violenţele s-au soldat cu rănirea a 160 de agenţi de poliţie. Pe fondul violenţelor, autorităţile au cerut trimiterea a încă 15.000 de poliţişti din alte landuri germane. Iniţial, autorităţile mobilizaseră 20.000 de agenţi de poliţie pentru summitul G20. Violenţele au escaladat vineri dimineaţa când, conform poliţiei, protestatari mascaţi ar fi incendiat maşini şi ar fi spart mai multe fereste ale unor bănci şi tribunale din cartierul Altona.

Melania Trump a postat un mesaj pe Twitter legat de protestele de vineri, în care a scris că este alături de cei răniţi.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici