VIDEO LIVE| PROTESTELE continuă la Hamburg: 160 de agenţi ai forţele de ordine care asigură securitatea la Summitul G20 au fost răniţi/ Peste 100.000 de persoane participă la manifestaţii

Protestele la Hamburg iau amploare. Poliţia a cerut întăriri după ce 160 de agenţi ai forţelor de ordine au fost răniţi. Este vorba despre 15.000 de poliţişti suplimenari, care să se alăture celor 20.000 de agenţi care deja au fost mobilizaţi pentru a asigura securitatea în timpul sumiitului G20.

7304 afișări
Imaginea articolului VIDEO LIVE| PROTESTELE continuă la Hamburg: 160 de agenţi ai forţele de ordine care asigură securitatea la Summitul G20 au fost răniţi/ Peste 100.000 de persoane participă la manifestaţii

VIDEO LIVE | PROTESTELE continuă la Hamburg: 159 de agenţi ai forţele de ordine care asigură securitatea la Sumittul G20 au fost răniţi/ Poliţia a cerut întăriri

UPDATE ora 22.00: Protestatarii au început ridice baricade. Mai multe obicte stradale au fost incendiate. Forţele de ordine au folosit în repetate rânduri tunurile de apă pentu a dispersa mulţimea. 

UPDATE ora 21.41: Un poliţist a tras un foc de avertisment la Hamburg, după ce a fost agresat de protestatari

Un agent de poliţie a utilizat arma pentru a trage un foc de avertisment după ce a fost agresat de protestatari, în cursul mitingului din Hamburg, poliţistul adăpostindu-se într-un magazin, anunţă autorităţile germane, precizând că 160 de poliţişti au fost răniţi în urma violenţelor.

Peste 100.000 de persoane participă la manifestaţiile de protest.

Cel puţin 45 persoane au fost arestate şi alte zeci de persoane au fost audiate.

Violenţele au escaladat vineri dimineaţa când, conform poliţiei, protestatari mascaţi ar fi incendiat maşini şi ar fi spart mai multe fereste ale unor bănci şi tribunale din cartierul Altona.

Localnicii din Hamburg au acuzat poliţia de folosirea unor tactici brutale pentru a dispersa protestatarii.

În cursul protestelor de vineri, poliţia a folosit din nou tunuri de apă asupra protestatarilor, care de data aceasta au avut asupra lor pelerine şi umbrele.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici