Mercenarii lui Wagner, trimişi să-l lichideze pe Zelenski, formează „armata din umbră a lui Putin”. Folosesc metode brutale, precum violul şi jaful

Mercenarii trimişi de Putin să lichidezele elitele Ucrainei au fost deturnaţi dintr-o misiune în Africa având promisiunea unei recompense uriaşe.

8884 afișări
Imaginea articolului Mercenarii lui Wagner, trimişi să-l lichideze pe Zelenski, formează „armata din umbră a lui Putin”. Folosesc metode brutale, precum violul şi jaful

Mercenarii lui Wagner, trimişi să-l lichideze pe Zelenski, formează „armata din umbră a lui Putin”. Foloseşte metode brutale, precum violul şi jaful

Peste 400 de mercenari ruşi din grupul paramilitar Wagner ar fi intrat în Ucraina cu misiunea de asasinare a preşedintelui Volodomyr Zelenski şi a altor membri marcanţi ai guvernului său.

„The Times” anunţă că soldaţii au fost deturnaţi acum 5 săptămâni dintr-o misiune în Africa, cu promisiunea unei recompense bogate. Vestea ar fi fost aflată de autorităţile de la Kiev sâmbătă dimineaţă, cu câteva ore înainte ca în capitala să fie impus un blocaj total, care a durat până în această dimineaţă, tot de teama unui sabotaj de către Moscova. 

Pe piaţa continentului negru se manifestă de multă vreme „Africa Wagner”, o companie privată de mercenari ruşi, supranumită „armata din umbră” a lui Putin, de care însă preşedintele Rusiei s-a dezis public.

Militarii caută să se impună folosind puterea kalaşnikov-urilor, dar au şi alte metode brutale de „convingere”: violul şi jaful. Ei visează resursele minerale, fiind atraşi de strălucirea minelor din Africa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici