Mesajul de Crăciun al regelui Charles al III-lea reflectă problemele economice ale poporului britanic

Regele Charles a comunicat primul său mesaj de Crăciun în calitate de monarh al Marii Britanii, într-o perioadă nefastă a regatului unde cetăţenii britanici au de suferit de pe urma pandemiei, inflaţiei, tensiunilor politice, crizei energetice şi efectelor post-Brexit.

1958 afișări
Imaginea articolului Mesajul de Crăciun al regelui Charles al III-lea reflectă problemele economice ale poporului britanic

Alpha Press, Hepta

El a vorbit despre „marea anxietate şi greutăţi” pentru cei care se luptă să-şi plătească facturile şi să-şi menţină familiile hrănite şi la căldură. 

Totodată,  a adus un omagiu mamei sale, regina Elizabeth a II-a, care este înmormântată în capelă în urma decesului de pe 8 septembrie 2022.

„Vreau în mod deosebit să aduc un omagiu tuturor acelor oameni minunat de amabili care oferă  hrană sau donaţii, sau cea mai preţioasă marfă dintre toate, timpul lor, pentru a-i sprijini pe cei din jur care au cea mai mare nevoie”, a transmis Regele.

Mesajul a fost însoţit de imagini cu organizaţii caritabile şi voluntari care oferă mâncare persoanelor fără adăpost. 

Palatul Buckingham a transmis, potrivit BBC, că fondurile donate după moartea regretatei Regine au fost date unei organizaţii caritabile menite să-i sprijne pe cei care nu pot plăti facturile la energie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici