Mesajul Kremlinului pentru Navalnîi după ce a ieşit din spital: ”Este liber să se întoarcă în Rusia”

  • Kremlinul a declarat miercuri, 23 septembrie, că principalul opozant Alexeï Navalnîi este ”liber” să se intoarcă în Rusia.
  • Potrivit apropiaţilor lui Navalnîi, acesta intenţionează să se întoarcă în Rusia.
2237 afișări
Imaginea articolului Mesajul Kremlinului pentru Navalnîi după ce a ieşit din spital: ”Este liber să se întoarcă în Rusia”

Profimedia

Kremlinul a declarat miercuri, 23 septembrie, că principalul opozant Alexeï Navalnîi, externat din spitalul din Berlin unde a ajuns după o tentativă de otrăvire cu Noviciok, este „liber” să se întoarcă în Rusia, dacă doreşte, scrie Le Figaro.
 
"În ceea ce priveşte întoarcerea la Moscova, el este liber, ca orice cetăţean rus, să facă acest lucru în orice moment," a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţiile de presă ruseşti. ”Oricum ar fi, este minunat dacă pacientul este în curs de recuperare. Îi dorim o recuperare rapidă,” a adăugat Peskov, care nu menţionează niciodată numele adversarului, la fel ca Vladimir Putin.
 
Potrivit apropiaţilor lui Navalnîi, acesta intenţionează să se întoarcă în Rusia. La rândul său, Moscova continuă să pună sub semnul întrebării versiunea otrăvirii şi neagă orice implicare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici