Mesajul lui Donald Trump după moartea prinţului Philip: O „pierdere de neînlocuit” pentru Marea Britanie

  • Donald Trump îi aduce un omagiu prinţului Philip din Marea Britanie
  • Trump: "Lumea este în doliu la moartea Prinţului Philip, un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii"
  • Fostul preşedinte al SUA: "Este o pierdere de neînlocuit"
498 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Donald Trump după moartea prinţului Philip: O „pierdere de neînlocuit” pentru Marea Britanie

Mesajul lui Donald Trump după moartea prinţului Philip

Fostul preşedinte american Donald Trump i-a adus un omagiu, vineri seară, prinţului Philip din Marea Britanie, "un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii", o "pierdere de neînlocuit" pentru poporul britanic.

"Lumea este în doliu la moartea Prinţului Philip, un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii şi al Organizaţiei Commonwealth. Este o pierdere de neînlocuit. A definit demnitatea şi graţia britanică. A personificat atitudinea rezervată şi tăcută, forţa rezistentă şi integritatea de neclintit a Marii Britanii. Exemplul său excepţional în serviciul ţării, poziţia constantă şi patriotismul vor fi cele mai mari moşteniri ale sale", a declarat Donald Trump, conform unui comunicat citat de publicaţia The Hill.

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a decedat vineri dimineaţă, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh a murit la Castelul Windsor. "Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa regală prinţul Philip, duce de Edinburgh. Alteţa Sa regală a decedat în pace în această dimineaţă, la Castelul Windsor", a comunicat Palatul Buckingham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici