Mexic şi SUA spun că au discutat despre investiţiile din America Centrală pentru a reduce migraţia

  • Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador şi preşedintele SUA Joe Biden au discutat despre investiţii în America Centrală
  • Cei doi lideri vor să reducă prin această mişcare migraţia accentuată din regiune
  • Summit-ul Americilor va avea loc în iunie la Los Angeles
401 afișări
Imaginea articolului Mexic şi SUA spun că au discutat despre investiţiile din America Centrală pentru a reduce migraţia

Sursa foto: Profimedia

Preşedintele american Joe Biden a purtat discuţii „constructive” cu omologul său mexican, preşedintele Andres Manuel Lopez Obrador, pe tema imigraţiei. Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador şi preşedintele SUA Joe Biden au discutat despre investiţii în America Centrală, ca măsura pentru a reduce migraţia din regiune.

Autorităţile de frontieră din SUA au arestat 210.000 de migranţi care încercau să treacă ilegal frontiera cu Mexic în luna martie, cel mai mare număr din ultimele două decenii, relatează Reuters.

Deşi Statele Unite şi Mexic au avut abordări diferite de-a lungul timpului, au găsit un numitor comun asupra căruia sunt de acord: războiul lansat de preşedintele rus Vladimir Putin este nejustificat.

Discuţiile bilaterale au fost menite, de asemenea, să pregătească viitorul Summit al Americilor, pe care Statele Unite îl vor găzdui la Los Angeles în iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici