Michael Bloomberg, pregătit să cheltuie 1 miliard de dolari ca democraţii să-l învingă pe Donald Trump

Michael Bloomberg a declarat sâmbătă că este dispus să cheltuie un miliard de dolari pentru a-l înfrânge pe Donald Trump, relatează New York Times.

3069 afișări
Imaginea articolului Michael Bloomberg, pregătit să cheltuie 1 miliard de dolari ca democraţii să-l învingă pe Donald Trump

Sursă foto: Profimedia

Miliardarul american, Michael Bloomberg, se luptă pentru a fi candidatul Partidului Democrat la următoarele alegeri prezidenţiale din SUA, dar nu exclude să pună la bătaie o sumă uriaşă chiar dacă democraţii vor nominaliza un candidat cu care are divergenţe de opinie precum Bernie Sanders sau Elizabeth Warren.

Într-un interviu pentru The New York Times, Michael Bloomberg nu a exclus posibilitatea de a cheltui 1 miliard de dolari din averea personală în cursa prezidenţială din 2020, chiar dacă nu câştigă nominalizarea din partea Partidului Democrat.

Miliardarul a declarat că îşi va mobiliza operaţiunile politice, bine finanţate, în spatele candidatului democrat chiar dacă acesta va fi Bernie Sanders sau Elizabeth Warren, democraţi cu care are diferenţe politice.

Întrebat de The New York Times dacă e dispus să cheltuie 1 miliard de dolari pentru a-l înfrânge pe Trump, Michael Bloomberg a spus da. Apoi a revenit subliniind că speră că nu se va ajunge la acea sumă dar că-i va sprijini pe Joe Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Tom Steyer sau oricine câştigă cursa în Partidul Democrat.

„Îi prefer pe ei în locul lui Donald Trump şi voi încerca să-i ajut” a spus Bloomberg. Totodată miliardarul a glumit spunând că Sanders şi Warren care l-au criticat că vrea să-şi „cumpere” nominalizarea în interiorul partidului, s-ar putea să nu-i vrea banii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici