GALERIE FOTO   Midjourney poate genera imagini apocaliptice - de la cutremure la invazii extraterestre

  • Utilizatorii pot da comenzi platformei Midjourney de pe Discord pentru a genera imagini care să conţină atacuri teroriste asupra unor monumente iconice.
  • Programul poate să ilustreze şi Washington DC sau Moscova sub invazia extraterestră.
  • Cu ajutorul acestui program, mai pot fi realizate o serie de imagini apocaliptice cu marile oraşe lovite de dezastre naturale precum tsunami, cutremure, erupţii vulcanice, tornade, uragane, asteroizi, sau chiar invazii extraterestre şi răzvrătirea roboţilor împotriva oamenilor.
1058 afișări
Imaginea articolului Midjourney poate genera imagini apocaliptice - de la cutremure la invazii extraterestre

Apocalipsa roboţilor - imagine generată de AI (Midjourney)

Utilizatorii pot da comenzi platformei Midjourney de pe Discord pentru a genera imagini care să conţină atacuri teroriste asupra unor monumente iconice. Acestea nu sunt însă distruse - inteligenţa artificială este limitată de dezvoltatori pentru a preveni generarea de imagini cu atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. 

Poate genera explozii şi flăcări în jurul clădirilor, în maniera cum a fost generată fotografia cu explozia de lângă Pentagon care a stârnit panică pe Twitter. 

Exemple - /imagine Empire State Building/ Turnul Eiffel/ Big Ben cu explozii şi flăcări 

Programul poate să ilustreze şi Washington DC sau Moscova sub invazia extraterestră. 

Midjourney este un program de inteligenţă artificială care poate genera imagini impresionante din descrieri scrise în limbaj natural. Acesta este creat şi găzduit de un laborator independent de cercetare din San Francisco, Midjourney, Inc. 

Cu ajutorul acestui program, mai pot fi realizate  o serie de imagini apocaliptice cu marile oraşe lovite de dezastre naturale precum tsunami, cutremure, erupţii vulcanice, tornade, uragane, asteroizi, sau chiar invazii extraterestre şi răzvrătirea roboţilor împotriva oamenilor.

 

Imaginile sunt doar o simulare şi nu reprezintă realitatea, dar utilizatorii pot crede că sunt reale. 

Iată câteva exemple de imagini generate cu Midjourney:

  •  New York inundat de un tsunami uriaş
  •  Londra distrusă de un asteroid
  •  Moscova atacată de nave spaţiale
  •  Los Angeles devastat de un cutremur
  • Tokyo invadat de drone 
  • Mumbai sub secetă 
  • Shanghai devastat de un uragan 
  • Roma devastată de o erupţie vulcanică
  • Berlin sub îngheţul epocii glaciare 
  • Bucureşti asediat de roboţi răzvrătiţi

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici